Bu pazılı mercimek çorbasını yapmayı düşündüğümde, özellikle kış aylarında sıcak bir çorba içmenin ne kadar keyifli olduğunu hatırlıyorum. Malzemeler arasında pazı ve mercimek olması beni çok heyecanlandırıyor. Sizce mercimeklerin yıkanması ne kadar önemli? Ayrıca, çorbanın kıvamını ayarlamak için su miktarını nasıl belirliyorsunuz? Benim de evde yapmayı planladığım bir tarif bu, limon suyu ile tatlandırmanın tadını merak ediyorum. Sizce başka hangi baharatlar eklemek iyi olur?
Bu pazılı mercimek çorbasını yapmayı düşündüğümde, özellikle kış aylarında sıcak bir çorba içmenin ne kadar keyifli olduğunu hatırlıyorum. Malzemeler arasında pazı ve mercimek olması beni çok heyecanlandırıyor. Sizce mercimeklerin yıkanması ne kadar önemli? Ayrıca, çorbanın kıvamını ayarlamak için su miktarını nasıl belirliyorsunuz? Benim de evde yapmayı planladığım bir tarif bu, limon suyu ile tatlandırmanın tadını merak ediyorum. Sizce başka hangi baharatlar eklemek iyi olur?
Cevap yaz